NOTÍCIES‎ > ‎

ROBOLOT 2013

2 d’oct. 2012, 10:45 publicada per Salvauth Park   [ actualitzat el 13 de gen. 2013, 3:25 per Guillem Martínez ]

Dir-vos primer de tot que ja portem un mes treballant cada dijous amb els nens i que els progressos són espectaculars. Gràcies a l’aportació de l’Albert (pare de la Nora) el carret de la compra motoritzat ja té seient incorporat i funciona molt bé. Estem muntant un grup de 2 o 3 persones grans per tal que el probin i opinin sobre el projecte. La trobada es farà un dijous a la tarda o bé un dissabte al matí que vagi bé a tothom. La taula de les missions del robot ja la van acabar la setmana passada i ara ja començaran a muntar el robot i a programar-lo.
Una altra cosa important és que tenim pàgina web gràcies a en Xavi (pare de la Paula) www.salvauthpark.com . Encara no està acabada del tot però val la pena que hi feu una ullada, a més en breu, començarem a penjar al calendari totes les activitats que s’aniran fent per tal que us pogueu anar organitzant i es faci tot més àgil.
A dia d’avui encara no sabem la data del concurs però suposem que serà després de Nadal, tan bon punt ho sàpiga us ho dic.
 
El que sí que ja tenim és la data del Robolot que es fa el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre a Olot. Els petits estan apuntats a uns tallers que es fan el dissabte dia 20: de 10:30 a 12:30 taller iniciació a la programació de lego i de 15:30 a 17:30 taller de lego per iniciats on aprendran a fer anar sensors. Els dos tallers els seran molt útils per aprendre a fer anar el robot de lego i millorar-ne la programació. El diumenge 21 és el dia del concurs que començarà a les 11:30 però només participaran l’equip del grans de tota manera els que pogueu seria molt interessant que portessiu els nens ja que l’any que ve el mes d’abril es torna a fer el Robolot i la intenció és que els petits també participin. En quant a la logísitica per anar a Olot el dissabte dia 20, en Francesc i jo hi anirem i podem portar els cinc nens al cotxe però de tota manera si algun altre pare vol venir serà molt benvingut. El diumenge sí que qui vulgui anar a veure el concurs haurà de pujar pel seu compte.
 
De moment això és tot només comentar-vos que els nens estan treballant molt i amb molta il·lusió i molt ben compenetrats entre ells, les tardes dels dijous a ells els passen volant però us asseguro que a mi també. Glòria.

Comments