NOTÍCIES‎ > ‎

Guanyadors de la final espanyola de la VEX Robotics Competition i premi a les Joves Promeses a la FLL

24 de març 2014, 12:33 publicada per Guillem Martínez   [ actualitzat el 14 de des. 2014, 2:56 ]
 


Aquest cap de setmana ha estat intens pels equips de robòtica  gironins Salvauth Park i Mini Salvauth Park. 

El dissabte ha tingut lloc la final d’Espanya del concurs de robòtica Vex Robotics Competition. Després d’una final molt emocionant l’equip Salvauth Park ha aconseguit  tornar a guanyar per segon any consecutiu el premi a l’Excel·lència que dóna plaça per participar a la final mundial que tindrà lloc a Anaheim (Califòrnia) entre el 23 i 26 d’abril. A més del premi a l’Excel·lència també hem aconseguit  el premi a la programació.

El diumenge l’equip Mini Salvauth Park ha anat a Barcelona per participar en la final estatal de la First Lego League. Una jornada plena d’emocions i al final la recompensa: els petits de la colla han aconseguit  el premi a les joves promeses.

El mes de novembre passat ja vam participar a la final mundial del concurs World Robot Olympiad en categoria elementary i categoria junior high.

Aquest any hem pogut tirar endavant aquests projectes gràcies al patrocini de les empreses MobilTac de Figueres, Manusa de Girona i Fira de Girona. Ara, però, necessitem ajuda per poder finançar el nostre viatge a Califòrnia. El nostre grup no pertany a cap centre escolar i per tant necessitem  la col·laboració econòmica d’empreses i particulars que creguin en nosaltres per poder tirar endavant els nostres projectes.


Comments